Pastisseries La Confiança
|
- Bats o panets d’aliment, pasta típica dels anys de la recessió de la postguerra, altament nutritius, fets a base de farina, sucre, ous mantega, llet i pell de taronja. - Currutaco pasta tradicional catalana pròpia del diumenge de Rams, feta a base de farina, sucre, mantega, ous, vainilla i llimó, amb forma de figures d’animals. |
- Torró Artesà de Crema segons la recepta de l’avi PRODUCTES D’ÚLTIMA CREACIÓ - Pastís de la FuniFira, és una creació ideat l’any 2011 per en Francesc Pascual i Valls especialment per la FuniFira (fira temàtica que es celebra a principis de novembre). Pastís elaborat amb productes autòctons de Gelida: fet amb 3 planxes de biscuit (una de les planxes és biscuit de xocolata), relleno de mermelada de codonyat feta per nosaltres (codonys de la Finca de Can Parera), i biscuit banyat amb el licor Gecko de Xocolata (licor creat per l’empresa Bardinet de Gelida). Acabat amb mantega de xocolata i logo del funiFira. |
- Funilets de Gelida, són una creació ideat per Francesc Pascual i Valls i Joaquim Margarit per homenatjar el 75è aniversari de l’emblemàtic Funicular de Gelida que, des de l’any 1924 forma part de la historia de Gelida. Fet de pasta de galeta dura, amb un lleuger sabor anissat i tenen una forma que recorda un dels cotxes del “Funi”. |
PREMIS DESTACATS • Any 2003 “Pastisseries la Confiança” va ser guardonada per la Generalitat de Catalunya com a “Tercera pastisseria més antiga de Catalunya en tradició familiar”. • Any 2005: en Francesc Pascual i Valls va ser guardonat per la Generalitat de Catalunya com a “Mestre Artesà Alimentari”. Aquest guardó distingeix als professionals del sector alimentari per la seva trajectòria professional. • Any 2014: Pastisseries La Confiança guardonada per la Diputació de Barcelona (Xarxa de Productes de la Terra), com a empresa centenària, i reconeixament a la seva valuosa trajectòria i aportació a productes alimentaris locals i de qualitat. |